Workshops vrijgezellenfeestjes

Anouchka’s Piece of Cake heeft een uniek aanbod voor vrijgezellenfeestjes, waarbij creativiteit en plezier centraal staan. U hebt de keuze tussen een workshop cupcakedecoratie, een workshop bruidstaart decoreren en een workshop cupcakes bakken.

Bruidstaart: (3 uur)

In deze workshop maken jullie je eigen bruidstaarten met 3 lagen. Eerst leren jullie de basistechnieken en dan gaan jullie zelf aan de slag. Afhankelijk van de grootte van jullie groep worden jullie verdeeld in teams die elk hun eigen interpretatie van een bruidstaart voor het aanstaande bruidje creeëren. De bruid kiest uiteindelijk de winnende taart. Jullie creaties nemen jullie uiteraard mee naar huis. Dit unieke concept in Vlaanderen staat garant voor pure fun!

Prijs: vanaf 225 euro (tem 7 deelnemers), + 32 euro/extra deelnemer

Klik hier voor meer foto’s.

Cupcakedecoratie: (2 uur)

Tijdens deze workshop bakken en versieren we cupcakes in het thema van bachelorette en huwelijk, naar gelang jullie interesses. We maken bijvoorbeeld een cupcake bruidspaartje, sexy cupcakes met zebraprint en corsetje, roosjes, …

Prijs: vanaf 225 euro (tem 7 deelnemers), + 30 euro/extra deelnemer

Cupcakes bakken: (2,5 – 3 uur)

Cupcakes zijn tegenwoordig alom bekend en worden vaak mooi versierd met suikerpasta. Maar wist je dat je in een cupcake ook heel wat unieke smaken kan combineren. In deze workshop maken we Oreocupcakes, bumpy cupcakes (met een torentje van italiaanse botercrème, gedoopt in chocolade) en red velvet cupcakes.

Prijs: vanaf 225 euro (tem 7 deelnemers), +30 euro/extra deelnemer

Lekkers met chocolade: (2,5 – 3 uur)

Tijdens deze workshop gaan jullie samen aan de slag om truffels, fudge en gebak met chocolade te maken. Op het programma staan tiramisu/pralinétruffels, frambozenfudge, double chocolate muffins/chocolate chip cookies en brownies met chocomousse. Om duimen en vingers bij af te likken! Na afloop nemen jullie je creaties mee naar huis.

Prijs: vanaf 245 euro (tem 7 deelnemers), +30 euro/extra deelnemer

Workshops vinden plaats in het atelier in Geel, maar kunnen ook op locatie plaatsvinden (vanaf 12 deelnemers).
Indien u graag een workshop op locatie heeft, hou er dan rekening mee dat er voor de workshop cupcakes bakken een oven moet aanwezig zijn en de mogelijkheid tot afwassen. De workshop ‘Lekkers met chocolade’ kan enkel in het atelier plaatsvinden.
Bij workshops in het atelier wordt er frisdrank voorzien.

Neem contact op voor extra informatie of reservatie. OPGELET: Op zon- en maandagen zijn workshops niet mogelijk.
Uw reservatie is pas definitief na betaling van een voorschot op rekeningnummer BE85 7360 0420 4006. Het totaalbedrag voor de workshop dient betaald te zijn ten laatste 2 weken voor de workshop plaatsvindt.
Bij het reserveren van een workshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.