Over ons

Foto anouchka

Wie houdt er niet van een mooi en lekker dessertje? Ik zeg hier alvast geen nee tegen! Hieruit vloeide al snel mijn passie voort voor het zelf creeëren van unieke gebakjes met heerlijke smakencombinaties.

Om de kneepjes van het bakken en decoreren te leren, volgde ik een tweejarige opleiding in Amerika. En nu mag ik me met fierheid bakker-patissier noemen! Na mijn buitenlands avontuur kreeg ik helemaal de smaak te pakken en begon ik in thema gedecoreerde taarten en kleine gebakjes te maken voor vrienden en familie, die maar wat graag proefkonijn wilden zijn. En zo ontstond het idee voor Anouchka’s Piece of Cake, waar ik streef naar het creeëren van “iets anders dan anders”, zowel wat betreft smaak als uitzicht.

Bij mij kan je terecht voor speciale verjaardagstaarten of een desserttafel met kleine gebakjes (petit fours, cupcakes, macarons,…) voor jouw huwelijk, babyborrel of andere gelegenheid. Maar ook voor een origineel en lekker cadeautje voor moederdag, een verjaardag, communie, pensioen, … kan je hier terecht.

Ben jij eerder een doe-het-zelver wanneer het op gebak aankomt, maar wil je best wel eens iets nieuws bijleren? Dan vind je ongetwijfeld je gading tussen de workshops. Ik bied zowel workshops aan die gericht zijn op bakken als op het decoreren van taarten of cupcakes. En ook voor een vrijgezellenfeestje is er een aanbod aan leuke activiteiten!

Een taart of gebakje moet in de eerste plaats lekker zijn! Daarom werk ik met verse producten van hoge kwaliteit. Zowel het gebak als de taartvullingen worden handgemaakt om de beste smaak te kunnen garanderen. Er is bovendien voor ieder wat wils: van exotisch gebak met kokos- en ananassmaken tot een dubbele chocoladetaart met chocomoussevulling, het kan allemaal! En heb jij zelf toch nog een voorkeur die niet in het keuzelijstje is opgenomen, neem dan contact op om te bekijken hoe jouw taart helemaal aangepast kan worden naar jouw smaak!

Voor de bekleding van gedecoreerde taarten kan je je keuze maken uit suikerpasta, gekleurde botercreme of chocoladeglazuur, naar gelang smaak. Zo wordt er telkens opnieuw een verrukkelijk dessert afgeleverd!

Anouchka