Krokusvakantie 2022

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe ouder-kind workshops? Geef dan via onderstaand formulier uw e-mailadres door.

OUDER-KIND WORKSHOP: Frozen taart

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om een taart in Frozen thema te maken. De taart is al vooraf gebakken. We gaan aan de slag om ze te vullen, af te smeren en te bekleden met suikerpasta. Daarna boetseren we Olaf en werken we de taart verder af in Frozen thema met een printje van Anna en Elsa (of alle figuren). Voor de kinderen wordt eveneens een klein taartje voorzien.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Wanneer: woe 2/3/22, 13u30-16u30
Prijs: 65 euro (volwassene + 1 kind), +20 euro voor een extra kind (max 2 kinderen per volwassene)
Meebrengen: schort, handdoek, mondmasker voor de volwassene en een gebaksdoos (ook voor het taartje van de kinderen)

OUDER-KIND WORKSHOP: Eenhoorn koekjestaart

We wegen alle ingrediënten af en kneden zelf koekjesdeeg. We bakken hier koekbodems van in de vorm van een eenhoorn. Daarna maken we een vulling van creme Suisse (ovb banketbakkersroom) en een topping van mascarponecrème. Daarmee maken we kleurrijke manen. We werken we de taart af tot een prachtige unicorn. De kinderen maken ook een eigen gedecoreerd koekjestaartje.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Wanneer: don 3/3/22, 13u30-16u30
Prijs: 65 euro (volwassene + 1 kind), +20 euro voor een extra kind (max 2 kinderen per volwassene)
Meebrengen: schort, handdoek, mondmasker voor de volwassene en een gebaksdoos (afmetingen onderbord: 29x39cm)

Inschrijvingsformulier Kinderworkshops

OPGELET: Na de automatische email dat uw inschrijving goed is doorgekomen, krijgt u steeds een persoonlijke mail met een bevestiging van uw inschrijving of de melding dat de workshop volzet is. Indien u binnen de twee dagen na inschrijving geen bericht hebt ontvangen, zit deze mogelijk in uw junkmail. Kijk dit dus steeds even na.
Uw inschrijving is pas volledig in orde na betaling van het inschrijvingsgeld.