Zomervakantie 2021

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe ouder-kind workshops? Geef dan via onderstaand formulier uw e-mailadres door.

OUDER-KIND WORKSHOP: Unicorn taart

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om een taart in de vorm van een unicorn te maken. De taart is al vooraf gebakken. We gaan aan de slag om ze te vullen, af te smeren en te bekleden met suikerpasta. Daarna maken we oren en een mooie hoorn uit suikerpasta en gebruiken we een spuitzak om de eenhoorn kleurrijke manen in botercrème te geven. Voor de kinderen wordt eveneens een klein taartje voorzien om af te werken als unicorn.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Wanneer: don 15/7/21, 9u30-12u30 (VOLZET)
Prijs: 65 euro (volwassene + 1 kind), +20 euro voor een extra kind (max 2 kinderen per volwassene)
Meebrengen: schort, handdoek, mondmasker voor de volwassene en een gebaksdoos (ook voor het taartje van de kinderen)

OUDER-KIND WORKSHOP: Pinguïns in het zwembad

We vullen een taart en smeren ze af met botercrème om ze nadien te bekleden met suikerpasta. We maken een zwembadje op de taart met doorzichtig water dat net echt lijkt en boetseren pinguïns om de taart af te maken. Voor de kinderen worden er ook nog 2 cupcakes om in thema te versieren voorzien.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Wanneer: woe 25/8, 13u30-16u30
Prijs: 65 euro (volwassene + 1 kind), +20 euro voor een extra kind (max 2 kinderen per volwassene) VOLZET (inschrijven kan alleen op de reservelijst)
Meebrengen: schort, handdoek, mondmasker voor de volwassene en een gebaksdoos

Inschrijvingsformulier Kinderworkshops

OPGELET: Na de automatische email dat uw inschrijving goed is doorgekomen, krijgt u steeds een persoonlijke mail met een bevestiging van uw inschrijving of de melding dat de workshop volzet is. Indien u binnen de twee dagen na inschrijving geen bericht hebt ontvangen, zit deze mogelijk in uw junkmail. Kijk dit dus steeds even na.
Uw inschrijving is pas volledig in orde na betaling van het inschrijvingsgeld.