MOMENTEEL WORDEN ER GEEN OUDER-KIND WORKSHOPS GEORGANISEERD. DEZE WORDEN TEN VROEGSTE TERUG INGEPLAND VOOR DE PAASVAKANTIE VAN 2021, AFHANKELIJK VAN DE GELDENDE CORONAMAATREGELEN.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe ouder-kind workshops? Geef dan via onderstaand formulier uw e-mailadres door.

Paasvakantie 2020

OUDER-KIND WORKSHOP: Paaskonijn

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om een taart in de vorm van een konijn te maken. De taart is al vooraf gebakken. We gaan aan de slag om ze te vullen, af te smeren en te bekleden met suikerpasta. Daarna maken we oren en een leuk gezichtje voor het konijn uit suikerpasta en gebruiken we een spuitzak om het konijn wat kleurrijk haar te geven. Voor de kinderen wordt eveneens een cupcake voorzien om te versieren in thema.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wanneer:
Prijs: 60 euro (volwassene + 1 kind), +20 euro voor een extra kind (max 2 kinderen per volwassene)
Meebrengen: schort, handdoek en gebaksdoos

Inschrijvingsformulier Kinderworkshops

OPGELET: Na de automatische email dat uw inschrijving goed is doorgekomen, krijgt u steeds een persoonlijke mail met een bevestiging van uw inschrijving of de melding dat de workshop volzet is. Indien u binnen de twee dagen na inschrijving geen bericht hebt ontvangen, zit deze mogelijk in uw junkmail. Kijk dit dus steeds even na.
Uw inschrijving is pas volledig in orde na betaling van het inschrijvingsgeld.