Unieke bruidstaarten, verjaardagstaarten, communietaarten en geboortegebak | Anouchka's Piece of Cake

Ben je op zoek naar een speciale taart voor een verjaardag, communiefeest, geboorte, pensionering, … in het thema van jouw keuze? Dan vind je hier ongetwijfeld je gading.

Ik maak voor jou een chocolade- of vanillebiscuit met vulling naar keuze en versier de taart naar gelang jouw ideeën of interesses. Bumba, Plop, prinsessen, raceauto’s, roosjes of iets helemaal anders … het kan allemaal!
Voor de bekleding kan je kiezen voor een taart die wordt afgesmeerd met botercreme of je kan kiezen voor bekleding met suikerpasta (rolfondant). Decoratieve elementen zijn voornamelijk in suikerpasta.
Kies hieronder de smaak van je taart en geef je ideeën voor de versiering door via dit formulier en u krijgt meteen de kostprijs te zien. U kan kiezen tussen een gewone gedecoreerde taart of een 3D-taart. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid detail in de taart.

roze knop formulier 1

 

Gelieve minstens 2 weken op voorhand uw bestelling te plaatsen.

Voor grote bestellingen bestel je best minstens 1 maand vooraf.

Taarten kunnen enkel afgehaald worden op onderstaand adres:
Anouchka’s Piece of Cake
Vogelzang 77A, 2440 Geel

Opgelet: U kan bij afhaling cash of met payconiq betalen of vooraf via overschrijving (BE85 7360 0420 4006). Bancontact is momenteel nog niet beschikbaar.

Kerstvakantie van 24/12/18 tem 7/1/19: Er zijn geen bestellingen mogelijk voor deze periode.

Smaken:

  • Chocolate lover:   Chocoladebiscuit met chocomoussevulling *
  • Chocolate-strawberry lover:   Chocoladebiscuit met chocomoussevulling en aardbeien (enkel van 1 mei tem 30 september) *
  • Chocolate-cherry: Chocoladebiscuit met chocomousse en krieken *
  • Fruity chocolate: Vanillebiscuit met rodevruchtenconfituur en chocomousse *
  • Romeo & Juliette: Vanillebiscuit met chocomousse *
  • Exotic:   Vanillebiscuit met kokosmascarponemousse en ananasstukjes *
  • Smurfenlekker:   Vanillebiscuit met witte chocomousse en abrikozenconfituur
  • Sweet Summer: Vanillebiscuit met witte chocomousse en rodevruchtenconfituur
  • Fruitige slagroom: Vanillebiscuit met slagroom en rodevruchtenconfituur *
  • Lekker fruitig:   Vanillebiscuit met citroenvulling en aardbeien (enkel van 1 mei tem 30 september; buiten seizoen: rodevruchtenconfituur ipv aardbeien)
  • Zwarte woud:   Chocoladebiscuit met krieken en slagroomvulling *
  • Mokka:   Vanillebiscuit doordrenkt met koffiesiroop, gevuld met baileysmousse
  • Tiramisu:   Vanillebiscuit doordrenkt met koffie/amarettosiroop, gevuld met mascarponevulling
  • Praliné:   Chocoladebiscuit met melkchocolade-pralinémousse en krispie crunch
  • Banoffee:   Vanillebiscuit met Dulche de leche-vulling (karamel) en banaan *
  • Crunch:   Vanillebiscuit met vulling van chocomousse en m&m’s *
  • Speculaas:   Vanillebiscuit met speculaasmousse (en stukjes speculaas) *
  • Strawberry dream:   Vanillebiscuit met aardbeienmousse
  • Bresilienne:   Vanillebiscuit met een laag slagroom en bresilienne en een laag banketbakkersroom *
  • Eigen keuze:   Vanille of chocoladebiscuit met slagroom/banketbakkersroom en fruit naar keuze

OPGELET: Alle taarten moeten in de koelkast bewaard worden!

Tip: Haal een taart die afgesmeerd is met botercrème ongeveer 1,5-2 uur voor serveren uit de koelkast en plaats ze op kamertemperatuur. Zo is de botercrème op zijn best. Een taart bekleed met suikerpasta haal je best een half uur voor het serveren uit de koelkast.

Opmerking: De taartvullingen bevatten geen rauwe eieren, dus zijn ook veilig om te eten tijdens de zwangerschap. Smaken met een * zijn bovendien Halal en bevatten geen dierlijke gelatine.

Het gebak kan aangepast worden voor mensen met een voedselintollerantie (bvb lactose, …). Neem hiervoor contact op en vraag hiernaar. Opgelet, het atelier en werkmateriaal zijn niet gluten/lactose/…-vrij, dus sporen van deze voedingsstoffen kunnen toch aanwezig zijn.

Bestellen? Makkelijk en snel via ons prijsberekenings- en bestelformulier.

TIPS VOOR AFHALEN EN AANSNIJDEN:

  • Plaats de taart in de koffer van de auto, zo staat ze op een recht oppervlak.
  • Een plooibox is vaak ideaal om de taart in te zetten alvorens ze in de autokoffer te plaatsen.
  • Suikerpasta kan niet goed tegen water: indien het regent bij thuiskomst, zorg je best voor een paraplu om zeker te zijn dat je taart niet nat wordt.
  • Om de taart makkelijk uit de taartdoos te halen, kan je de taartdoos openvouwen en de taart eruit schuiven.
  • Opgelet: Stapeltaarten bevatten meestal stokjes ter ondersteuning van de lagen, vergeet deze niet te verwijderen bij het aansnijden van de taart. Ook geboetseerde figuurtjes kunnen een tandenstoker bevatten, al is dit meestal niet het geval. Vraag hiernaar.
  • Om een stapeltaart aan te snijden, begin je bij de bovenste laag. Eens deze is verdeeld, verwijder je het taartbordje van deze laag en eventuele stokjes. Snijd nu de volgende laag aan.

Een greep uit ons aanbod: