Privéworkshop | Anouchka's Piece of Cake

Privéworkshop

Zin in een workshop onder vriendinnen/collega’s/familie? Reserveer dan een privéworkshop met thema naar keuze.

Maak een keuze uit 1 van volgende thema’s of stel zelf een thema voor:

 

workshop bruidstaart vrijgezellen
Taartdecoratie: Stapeltaart

Jullie gaan in groep(jes) aan de slag om de voorgebakken taartlagen te vullen, af te smeren en bekleden. Jullie maken een eigen ontwerp voor jullie taart en maken nadien de decoraties om van jullie taart een pronkstuk te maken. Nadien nemen jullie de taart(en) mee naar huis.

tonde cadeautaart
Taartdecoratie: cadeau met strik

Je leert een biscuit bakken, vullen, afsmeren en bekleden met suikerpasta. Daarna leer je een (lussen)strik maken om de taart af te werken tot een cadeautje.

Taartdecoratie: surprise taart

Je leert een biscuit bakken, vullen, afsmeren en bekleden met suikerpasta. Je boetseert een figuurtje dat je als het ware uit de taart kan laten springen.

P1070542
Taartdecoratie: hond of kat in 3D
Je maakt uit cake een hond of kat in 3D, met een strikje of mutsje op het hoofd. Het eindresultaat neem je mee naar huis.

Cream-Cheese-Brownies_s4x3.jpg.rend.sni12col.landscape
Brownies, muffins & chocolate chip cookies

Met deze receptjes is succes gegarandeerd en zal iedereen vingers en duimen aflikken! We maken een variatie op de klassieke brownie door een cheesecakelaagje toe te voegen, we maken ook de immer populaire chocolate chip cookies of New Yorkers en een variatie met M&M’s. Als laatste leer je ook heerlijke muffins met chocoladestukjes maken.

Amerikaanse cupcakes bakken

Cupcakes zijn tegenwoordig alom bekend en worden vaak mooi versierd met suikerpasta. Maar wist je dat je in een cupcake ook heel wat unieke smaken kan combineren? In deze workshop maken we oreo cupcakes, red velvet cupcakes en bumpy cupcakes (met een torentje Italiaanse botercreme, gedipt in chocolade). De smaken kunnen aangepast worden indien gewenst.

20150616_202014_resized 
 Trendy soesjes

Je leert soesjes bakken en maakt verschillende vullingen voor de soesjes, zoals ananas-mascarponemousse, sinaasappel-chocomousse en (mokka)banketbakkersroom. De soesjes worden afgewerkt met chocolade en sprinkeltjes.

De duur van de workshop is afhankelijk van het thema. De meeste workshops duren 2,5-3 uur. De workshop stapeltaart kan langer duren.

Ook andere thema’s zijn mogelijk, bijvoorbeeld bakken met fruit, cookie cake, dessertglaasjes, … Ook eigen voorstellen zijn mogelijk.

Een privéworkshop kan je reserveren vanaf 180 euro. Voor deze prijs kunnen er 4-6 personen deelnemen aan de workshop, afhankelijk van het thema. Indien jullie met meer personen zijn, wordt er een meerprijs per persoon aangerekend (tussen de 30-45 euro/persoon afhankelijk van het thema).

Neem contact op voor meer informatie of om een workshop te reserveren.

Bij het reserveren van een workshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.